Днес (3 февруари) на своята Facebook страница Слави Трифонов ще излъчи втора част

...
Днес (3 февруари) на своята Facebook страница Слави Трифонов ще излъчи втора част
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Втора част на политическия изпит на Слави


Днес (3 февруари) на своята Facebook страница Слави Трифонов ще излъчи втора част на " събеседването с българите, изявили предпочитание да вземат участие в постигането на действителна смяна в политическия живот у нас ".

Припомняме ви, че по-рано през януари водещият и неговият екип оповестиха, че общо 3 777 души са изявили предпочитание да вземат участие в възможен политически план. " Хора от друг пол и възраст. Хора, приключили разнообразни университети, в това число и най-престижните в света. Хора с изумителна биография ", разясни Слави Трифонов, пише actualno.com.

" И за мен е голяма отговорност и задоволство, че такива хора изявяват предпочитание да вземат участие в сходно начинание. Най-искрено показвам голямата си признателност и почитание към всеки един от тях. Държа да отбележа и че съвсем всички българи, които са на върха в международни университети, като преподаватели, или българи, които имат доста сполучлив бизнес из целия свят, съвсем всички от тези българи се съгласиха дружно да проведем събеседването с искащите да вземат участие в сходен план ", показва още Трифонов. Гледайте втората част от събеседването:
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР